Skip to content

Szolgáltatások

Kedves Vendégeink!
A szolgáltatásainkon való részt vétel, előzetes bejelentkezések alapján zajlanak.
Bejelentkezés: 06 70 557 25 30 telefonszámon.

Spirituális alapon történő elemzések,
segítői szolgálatok

Az ember működésében nagyon fontos az egyensúly. Mindig kérdés, hogy mennyi munkát tegyünk bele a mindennapok fizikai szükségleteibe, ebbe mennyire engedjük belefolyni az érzelmeinket és miként vezéreljen a hitünk és az ehhez köthető energiánk.

Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában segítséget nyújthat, a velünk született energiák megértése.

A születési dátumunk sok mindenre utalást adhat. Ha mind ehhez hozzávesszük szüleink születési energiáit, már sokszor az hozzásegít ahhoz, hogy mi az, amivel születtünk és mi az, amit otthonról hozunk. Legyen szó egy szülő, gyermek viszonyról, vagy egy párkapcsolati energiáról, esetleg egy munka, önmegvalósítási elakadásról..

Ezekben a dolgokban sokat segíthet a számmisztika egy értelmezési fajtája. Ezzel a módszerrel történő elemzésre és igény szerint ez alapján történő útkeresésben történő segítségnyújtásra várjuk azon személyek bejelentkezését, akik ily módon is igyekeznek minél jobban megismerni önmagukat és a környezetük viszonyát.

Egy alkalom 90-110 perc, melynek egy része interaktív beszélgetés.

Masszázsok

Több éves tapasztalattal várjuk kedves vendégeinket, akik szeretik a kicsit erőteljesebb masszázst, amely kimozgatásokkal van kombinálva.

Lehetőség van csak felső, vagy alsó test kimaszirozására, kimozgatására, de igény szerint a teljes testre ható ellazítás élményét is megélheti bárki.

A részleges testkezelések átlagosan 45 perces időtartamúak,

míg a teljes testkezelések 70-80 perchosszúak

Fűben fában orvosság

Sokszor már alig tudunk tájékozódni a ránk zúduló információk tengerében.

Sok sok éve, a Kárpát medence területén hagyományosnak számtó népi gyógyászattal ismerkedve és tanulva, saját tapasztalásokat szereztem Sokszor nem az információk hiány okozza az egyes dolgokban történő csalódásainkat, hanem azoknak az egymásra ható összefüggéseinek hiányossága.

Ezért ezen a szolgáltatási területen azoknak az embereknek szeretnénk segítséget nyújtani, akik életvitelük egyes területeit szeretnék kiegészíteni. Itt főként a gyógynövények, étkezési szokások (böjtök), táplálék kiegészítések területére gondolunk. 

A rendszer megértése mindig fontos, ha ezt megértjük, a tartalmat már könnyebben összeálltjuk.

Ezen a területen konzultációs lehetőségre lehet bejelentkezni, melynek időtartalma 45-50 perc.

Akik gyógynövény túrán szeretnének részt venni, vagy azon nyitott műhely foglalkozásokon, ahol a túrán gyűjtött dolgok feldolgozását és felhasználását lehet elsajátítani, javaslom  nézzenek szét a gyogyirtanya.hu oldalon.   

Soha ne add fel álmaidat, akkor is küzdj, amikor más azt mondja, lehetetlen.
Bármit elérhetsz, csak hinned kell benne.